Spa massage stockholm spa östermalm

Spa massage stockholm spa östermalm Spa- och wellnesscenter i Östermalm (Stockholm): Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Östermalm (Stockholm), Sverige på TripAdvisor. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och termavital.com: östermalm. Hjärtligt Välkommen till Sabai Sabai Spa! Här i hjärtat av Stockholm, ett par minuter från det pulserande livet på Stureplan och Östermalmstorg, kan d. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Vi erbjuder allt från djupgående massagebehandlingar till korrigerande i centrala Stockholm (Södermalm, Östermalm och Kungsholmen) och samt med en.

Spa- och wellnesscenter - Östermalm (Stockholm), Sverige

Spa massage stockholm spa östermalm Alltifrån kroppsinpackning till manikyr och pedikyr finns på menyn.

Skepparholmen Nacka Spa Skandinavisk mindfulness. Än idag är dessa huvudingredienserna i Sturebadets spakoncept. Elements Spa inne på Clarion Hotel i Skanstull har allt som behövs för en hel spaweekend i Stockholm, men självklart går det även att stanna till för en stunds avkoppling med bad och bastu.

Yoga och pilates 7. Vänligen ange ditt namn och observera att endast ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn kommer att visas för andra användare. Besöket anpassas efter dagsform, och vill du ha hela paketet av välbefinnande med skumpa, choklad, helkroppsscrub och andra treats så finns givetvis även det.

De 10 bästa spa- och wellnesscenterna i Stockholm

Spa by us. Behandlingar · Prislista · Akne · Ansiktsbehandling & Hudvård Stockholm · Bröllop · Spa behandlingar · Spa ritualer · Spraytan · Duo by us · Massage.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb Sturegallerian 36, City/Östermalm. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och termavital.com: östermalm.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu